Modelbanetræf 2003

Jeg har fundet en stak billeder, som jeg formoder er fra 2003. I hvert fald er de fra det årligt tilbagevendende modelbanetræf på Danmarks Jernbanemuseum i Odense, som efterhånden er blevet en fast tradition. Udstillingerne byder på mange flotte anlæg fra både ind- og udland, ligesom der i salgsboder er mulighed for at få luft i tegnebogen!

Herunder følger lidt mere eller mindre kommenterede billeder:

1:87-byggernes flotte færgeanlægEt MX-forspand er netop ved at rangere vekselladsvogne fra Intercity-færgen.Model af intercity-færge. I forgrunden et langt regionaltog med Bn-vogne.MX-ere og MT rangerer.MZ III med regionaltog foran IC-færgen. Bemærk den meget detaljerede landgangsbro for passagererne, man følger sig fuldstændig hensat til Storebæltsfærgerne!Lyntog under ilandkørsel på 1:87-byggernes færgeanlæg, mens der er rig aktivitet på godsterrænet.


Siden 2003 har 1:87-byggerne arbejdet ihærdigt, så deres anlæg som blev vist frem i 2005 var mange gange større! Mere herom en anden dag.


Klubbernes modulanlæg


Flere forskellige modelbaneklubber er gået sammen om at bygge et fælles modulanlæg.


Vejle og Omegns Model Jernbane Klubs modul med Frichs firkantet og Marcipanbrød i forspand foran godstog.N-maskine med godstog passerer under en meget detaljeret model af bro, også opbygget af Vejle og Omegns Model Jernbane Klub.H0-Aalborgs smukke modulanlæg med forbillede i Hadsund N. Et svensk skinnebussæt holder nærmest stationsbygningen, derefter godstog med to Frichsmaskiner i forspand fra billedet ovenfor og endelig DSB persontog med damplokomotiv i spor 3.Model af svensk skinnebus kører i motorvognsremisen på H0-Aalborgs modulopbyggede Hadsund N.Smuk og detaljeret model af Lundersgaarde trinbræt med Citroën og vandringsmand.H0-Aalborgs model af Hadsund N. MH-lokomotiv og rumpeged ved drejeskiven.


Også dette fællesanlæg er vokset betydeligt sidenhen.


Sidst opdateret: 10.04.2006


Til top