Udstilling om den kommende Odense Letbane

På Borgernes Hus i Odense kan i foråret 2018 ses en udstilling om den kommende letbane i byen, herunder med fremvisning af design for stationer og letbanevogne.

Designet blev præsenteret for offentligheden 11. april 2018 (og kan ses på Odense Letbanes hjemmeside). Ved samme lejlighed blev også logoet og farverne, som Odense Letbane kommer til at benytte fremover, præsenteret.

Udstillingen i Borgernes Hus åbnede 16. april 2018 og vil kunne ses tre uger frem.


Det kommende logo for Odense Letbane.Planche med beskrivelse af stationer. Stationerne er markeret med en logo-stander i hver ende samt røde led-lysbånd på masterne, som kan ses på afstand.


1:1 mockup af stole, samt fuldskala-billede af interiøret. Det indvendige design bliver lyst og enkelt.Model af letbanevogn cirka i skala 1:20.Model af Stadler letbanevogn set fra siden.Nærbillede af modellen, hvor man bemærker den røde stribe over dørene og destinationen Tarup Center.Model af kommende station på Odense Letbane. Modellen er angivet som i skala 1:75.

Modelbane- og sporvognsnørder vil bemærke at modellen af stationen er en blanding af flere størrelser. Mon ikke der er anvendt den engelske skala 1:76 (00) til biler og læskure, mens spor og letbanevogn samt øvrige elementer er i 1:87?


Letbanevogn og trafikLetbanestation på Odense Letbane angivet som størrelse 1:75. I virkeligheden vil letbanevognene se større ud, sammenlignet med bilen i forgrunden.Til top